Fri fragt
Fynsk håndværk
20 92 52 52

Levering

Hos Hipstory har vi vores eget personale til at levere dine møbler.
Det har vi valgt at gøre, for at sikre os at tingene bliver leveret 100% i orden og tilfredsstillende for dig som kunde.

Varen bliver pakket forsigtigt i varevognen fra vores værksted på Fyn.
Levering er gratis til kantstenen. Dog kan du for 249 kr. tilkøbe en hjælpende hånd fra fragtmanden. Det betyder at han, sammen med dig, hjælper dig hele vejen op/ind med dine møbler. Dette tilkøbes på stedet. 

Levering forgår oftest: lørdag og søndag fra morgenstunden.

Leveringstid vil være 1-6 uger, man skal dog forvente at få leveret allerede indenfor 4 uger (ved kampagner eller ferie, forvent da ca. 6 uger) 

Vi tager folk i rækkefølge, og prøver naturligvis at få produceret så mange borde som muligt. Vi går meget op i kvalitet og at produktet skal se lækkert ud, så derfor forhaster vi os ikke igennem produktionen. Da vores møbler er håndlavede, kan vi desværre ikke gøre det hurtigere end vi gør. Vores erfaring er, at det klart er ventetiden værd. Er du i tvivl? Så tag eventuelt et kig på vores plankeborde eller laminat spiseborde.

Vi har levering til brofaste ø'er i Danmark. Broafgifter pålægges ikke. 
Man modtager minimum 3 dage før en SMS med leveringsdato, her bedes man venligst bekræfte at man kan modtage sin vare. Kører fragtmanden forgæves pålægges et gebyr på 395,-

 

Vi glæder os til at besøge dig i fremtiden.
De bedste hilsner
Hipstory-teamet

Gå tilbage til toppen