Gør som over 60.000 andre og følg os på de sociale medier Leveringstid 1-6 uger Vi leverer på hele Sjælland og altid på en søndag
Menu

Om Hipstory

OBS: SPØRGSMÅL ANG. LEVERING TIL DIN ORDRE?

Har du allerede bestilt et bord eller andet på Hipstory og venter spændt på din varer bliver leveret, så vær' ikke nervøs. Vi trækker pengene indenfor 7 dage, men dette betyder ikke nødvendigvis dit bord er på vej. Vi arbejder på fuld kraft og du vil blive kontaktet 1-5 dage før, mht. leveringstidspunktet. Men bemærk venligst leveringstiden på 1-6 uger. 

Har du valgt afhentning i Odense, så kontakt venligst på SMS +45 20 92 52 52.

 

 OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL - MÅSKE ER DIT SVAR ER HER!

 

 • Hvilket træ benytter I og er det oventørret? 

Vi benytter fyrretræ til alle vores plankeborde og det er ikke ovntørret træ. Dog er vores dyre borde, der er enten 85 eller 90 i bredden møbeltørret. 

 

 • Kan bordpladen give sig og hvad med finish?

Fyrretræ er et levende naturmateriale, derfor vil farve og åretegninger variere. Ligeledes vil træet kunne udvide- eller trække sig sammen alt efter dens omgivelsers luftfugtighed. Dette kan fx. være i hjørnerne eller luft mellem plankerne. 

 

 • Hvorfor er der så lang leveringstid?
Vi ville også ønske den var meget kortere, men vi har godt mod ondt, heldigvis rigtig travlt på vores værksted og vi arbejder alle folk på højtryk. Vær' dog opmærksom på at vores modeller på hjemmesiden, er standard modeller i Odense butikken og kan derfor afhentes selv her lørdag og søndag 12-16. Ved bestilling på hjemmesiden, kommer man bag køen med levering og får det bragt ud så hurtigt at vi kan komme til det. 

 

 • Hvorfor trækker I pengene før varen er leveret?

Vores system er 'desværre' lavet sådan, at vi skal trække pengene fra kunden indenfor 7 dage, ellers ryger pengene retur og kunden skal derfor lave bestillingen på ny. Vi bruger et meget sikkert og professionelt system og der er derfor nogle krav, som vi er nød til at imødekomme. Grundet vores leveringstid pga. den dejlige travlhed og tilfredshed, kan vi jo desværre ikke nå at leverer varen indenfor de 7 dage. Derfor trækker vi pengene ved bestilling og sender en bekræftigelse ud til dig, så snart varen er sendt med vores fragtmænd indenfor 3-8 uger ca. 

 

 • Hvorfor er 180 x 85 i Lyngby dyre end 180 x 90 på hjemmesiden?

180 x 90 som findes her på hjemmesiden til 2.899,- er den model som vi har i vores showroom odense, den er med lige kanter. Vores lyngby model 180 x 85 er med naturkanter og koster derfor 3.899,- da det er et andet og mere omfattende finish at lave. 

 

 • Hvad hvis man ikke er hjemme når i kommer?

Hvis man ikke har mulighed for at være hjemme eller få nogle til at åbne op for fragtmændene, så sætter de pænt bordet op til din dør i opgangen. Dette er selvfølgelig på eget ansvar, men gudskelov intet vi har haft nogen problemer med før. 

 

 • Hvad gør jeg når bordet er kommet hjem?

Du sætter det op på benene, hvor det skal stå i dit hjem og lader det stå 14 dage, så voksen kan trænge godt ind i træet og det hele kan have lov til at sætte sig. Det er VIGTIGT at du IKKE sætter dit bord op af væggen eller lignende, da det så kan risikere at slå sig skævt. Det SKAL op og stå på benene med det samme. 

 

 • Kan man få de koniske ben på plankebordene med 5 planker?

Det kan man ikke desværre. Her tilbyder vi kun bukkene fra IKEA.

 

 • Jeg har valgt: Afhentning i Odense

Tak for du har valgt at handle hos via. hjemmesiden. Nu at du har valgt afhentning i Odense, så er det bare at komme ind forbi butikken den lørdag som passer dig. Vi har afhentning hver lørdag på Annasholmsgade 27, 5000 Odense C fra kl 12.00.

 

 • Kan man få penge retur efter 14 dage?

Vi tilbyder ikke penge retur efter de 14 dages returret er udløbet.

 

 • Spørgsmål mht. reklamationer og fortrydelse m.m.

Vi henviser til dette link, hvor alt står beskrevet: https://www.hipstory.dk/pages/handelsbetingelser

 

 

 

 

  Har du spørgsmål?  Tilmeld vores nyhedsbrev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder og gode tilbud.