SPAR OP TIL 20%SPISEBORDE I DAG & FÅ FRI LEVERING

Black Friday hos Hipstory 2020

 

Velkommen til Black Friday hos Hipstory

Vær med til at fejre Black Friday med Hipstory, når den store shoppedag finder sted fredag den 27. november 2020. Vi sørger for at have gode tilbud til dig, så du kan få lige præcis de Hipstory produkter, du altid har ønsket dig. Så sæt kryds i kalenderen allerede nu, så du husker shoppedagen og ikke går glip af alle de gode tilbud på møbler til dit hjem. 
Tilbuddet starter online torsdag d. 26. kl. 23.59 og slutter igen søndag d. 29. kl. 23.59.
Vi valgt for at forkæle vores kunder og give et nedslag på nogle i forvejen ekstremt skarpe priser. Men for at vise at vi også gerne vil være med, slår vi yderligere 10% af alle vores priser på webshoppen i weekenden. 

Hvad er Black Friday? 

Black Friday er en af årets helt store shoppedage, hvor der er massere besparelser på et hav af produkter. Shoppedagen har været i Danmark siden 2013, men det var først i 2015 at den store udsalgsdag rigtig slog igennem. I dag er Black Friday mere populært, og flertallet af webshops og fysiske butikker vælger derfor også at være med til udsalgsdagen. 
 
Black Friday er nu et globalt fænomen, men startede, som navnet antyder, på den anden side af Atlanten i USA. Dagen finder sted i slutningen af november, og det er ikke fordi det er startspurten til december måneds julegaveshopping. Det er faktisk fordi Black Friday altid er dagen efter Thanksgiving, som er den amerikanske højtidelighed, der finder sted fjerde torsdag i november måned. 

Black Friday tilbud til dig

Når kalender siger den 29. november og Black Friday melder sig i Danmark, kan du spare 10% på hele vores webshop. Vi vil nemlig gerne forkæle vores kunder. Derfor er der besparelser på alle vores produkter, så du kan købe lige nøjagtig det, du har ønsket dig eller det som din datter eller søn har ønsket sig i julegave. Du vil derfor kunne finde spisebordsstole tilbud, spisebord tilbud, herunder både plankebord tilbud og sildebensborde, og tilbud på sofaborde, samt alle vores andre produkter. Det er møbel tilbud, som du vil elske og bare ikke har lyst til at gå glip af.

Spar penge - Køb julegaverne til Black Friday 

Når Black Friday melder sig, er der ikke længe til jul. Derfor er det da oplagt, at få overstået flertallet af julegaverne, når der er flere penge at spare. Så uanset om du er typen, der helst vil have ordnet alle julegaverne inden december nærmer sig, eller om du køber dem i sidste øjeblik, så er den store udsalgsdag den oplagte mulighed til at spare en masse penge på julegaverne. Og hvis du får overstået alle eller bare de fleste julegaver til Black Friday, så kan december gå på at julehygge med familien og glæde sig til de hyggelige juledage.  
 
Hvis nogen i din familie altid har ønsket sig et Hipstory plankebord, sofabord eller måske endda en af vores fine plakater, kan du med fordel købe deres julegave på Black Friday hos os. Med 10% at spare på alle vores produkter kan du helt sikkert finde den perfekte julegave til en i din familie. 

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål til et af vores produkter, inden du køber det på Black Friday, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 20 92 52 52 eller sende os en mail på info@hipstory.dk. Vi hjælper og vejleder dig, så du får købt de helt rigtige produkter på shoppedagen. Du kan med fordel også gå ind på vores FAQ side, og se om dine spørgsmål ikke allerede er besvaret der. 
 
Rabatkoden kommer når vi nærmer os Black Friday

Bemærk, rabatten bliver først fratrukket til sidst i kurven, efter “Gennemfør bestilling"

Tilbuddet starter online torsdag kl 23.59 og slutter igen søndag kl 23.59.
BEMÆRK: Vi har ikke nogle rabatter eller Black Friday tilbud i vores showrooms. Dette gælder KUN på vores webshop, som kun modtager ordrer med levering og ikke afhentning. ❤️
kundeservice

MAN-FRE: 10:00-16:30 | LØR-SØN: LUKKET

20 92 52 52