Gør som over 60.000 andre og følg os på de sociale medier Leveringstid 1-6 uger Vi leverer på hele Sjælland og altid på en søndag
Menu

About us

Hipstory er ejet og drevet af jeg, Simon Bukdahl Brask. Jeg har de seneste 10 år haft stor interesse for design og møbler, men har her de seneste par år fået en stor forkærlighed til retro og industri møbler. Jeg åbnede i sommeren 2015 min butik på Annasholmsgade nr. 27 i Odense C. Jeg synes personligt selv at butikken er et besøg værd, det er ligesom den bare blive ved og ved med at være spændende at gå ned igennem og man opdager hele tiden nye sjove og fede ting. Jeg bestræber mig på at købe billigt ind og sælge billigt ud igen. Det skal være sjovt for både mig og også for kunden som køber hos mig, uden det hele behøves gå op i penge, det er præcis det som er det fede ved at handle med de ting her, at kunne gøre det sjovt og fair for begge parter at handle. 

Kig forbi vores Facebook eller Instagram hvis du kunne tænke dig at se hvad der er af varer i butikken. Udvalget er klart større end her på webshoppen, da jeg så vidt som muligt sørger for at have nye varer i butikken hver eneste weekend, så man aldrig kan komme forbi og sige "nå, der er ikke sket noget nyt", for det gør der og vil der altid blive ved med, så det er aldrig en tur forgæves hos Hipstory Odense. 

 

Ha' en dejlig dag. 

Bedste hilsner

Hipstory / Simon Bukdahl Brask 

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder og gode tilbud.