Fynsk håndværk
Personlig levering
20 92 52 52

Valg af spisebord - kend forskel på vores håndlavede spiseborde

Hos Hipstory finder du et bredt udvalg af håndlavede spiseborde, som alle kan skabe en unik stemning i dit hjem. Der kan være stor forskel på bordets udseende, men fælles for dem alle er, at de laves i hånden, ved brug af materialer i høj kvalitet.

I dette blogindlæg ser vi nærmere på vores forskellige typer af spiseborde. Vi dykker ned i bordenes individuelle egenskaber og muligheder, ligesom materialer og arbejdsprocesser beskrives. Målet er kort fortalt, at du skal have de bedste forudsætninger, når det kommer til valget af det helt rette spisebord for netop dig - til dit personlige hjem!


Unik indretning med håndlavede plankeborde

Vores absolutte klassiker hos Hipstory, er vores velkendte plankeborde. Netop plankebordet har været fundamentet i vores forretning, siden vi startede op tilbage i 2015. Netop plankebordene har vi solgt i tusindvis af eksemplarer, hvorfor vi om nogen ved, hvordan man laver et solidt plankebord.

Valg af spisebord

Hos Hipstory sætter vi pris på godt håndværk, hvorfor vi laver de enkelte borde i hånden. Uanset om du køber et bord i specialmål, eller vælger en af vores standard udgaver, så er bordet altså fremstillet i hånden af vores dygtige medarbejdere. Netop kvaliteten betyder dog ikke, at prisen stikker helt af. Vi har gode aftaler, ligesom vi har mange års erfaring, hvorfor vi fortsat kan sælge solide borde til gode priser.

Når du køber et plankebord fra Hipstory, så får du altså et unikt bord. Ingen planker er ens, så ingen vil have et bord præcis som dit. Det skyldes træernes unikke åretegninger. I takt med at tiden går, så vil dit bord få en smule patina. Det kan skabe sjæl i hjemmet, hvis ikke du sliber bordet ned og giver det lak eller olie, så det igen fremstår som nyt. Valget er naturligvis dit.

Laminatborde skaber et stilrent udtryk

Ønsker du et spisebord med et mere stilrent udtryk, så har vi hos Hipstory et bredt udvalg af håndlavede laminat spiseborde. Ligesom resterende af vores borde, så laver vi ligeledes vores laminatborde fra bunden. Det betyder at vores dygtige medarbejdere selv er inde over hvert eneste bord, hvilket i sidste ende sikrer dig et produkt i høj kvalitet.

Fælles for alle vores laminatborde er, at de benytter Fenix laminat og nanoteknologi. En af de unikke egenskaber ved et laminat spisebord er derfor, at overfladen er antibakteriel. Det skyldes laminaten som laves i flere lag, hvor det øverste lag - altså overfladen på spisebordet - er behandlet med nanoteknologien. Endnu en fordel ved netop laminat spiseborde er, at overfladen vil fremstå ridsefast. Det er blandt andet en fordel i den travle familie, hvor bordet skal kunne klare lidt tæsk i løbet af ugen. 

Håndlavet laminatbord

Når du ser vores laminatborde, så fremstår selve overfladen fuldstændig ensfarvet. Det gør det super nemt, at finde et laminatbord som vil passe godt ind i den eksisterende indretning. Vi har mange farverige spiseborde, men kan ligeledes tilbyde traditionelle nuancer, som et sort laminatbord eller et klassisk hvidt laminatbord.

Linoleumsborde fra Hipstory

Er du på jagt efter et spisebord der er nemt at rengøre, samtidig med at overfladen er bestandig over for ridser og skrammer? Vores spisebord i linoleum består af organiske naturmaterialer, hvilket gør det ideelt som overflade på spiseborde. Helt kort forklaret, så består linoleum blandt andet af linolie. Netop linolie udvindes fra hørfrø og har en træbeskyttende effekt. Olien trænger dybt ned i bordpladen og sørger for, at denne styrkes.

Linoleumsbordet kan være en smule følsomt overfor fugt, da det består af organiske materialer. Når du tørrer det af med en våd karklud, så skal du derfor gerne være opmærksom på, lige at få eftertørret det med en tør klud. På samme måde kan det anbefales at benytte bordskånere, så ikke der efterlades ringe fra glas med videre på bordet.

Sildebensborde skaber et eksklusivt udtryk

Afslutningsvis findes i vores sortiment et udvalg af lækre sildebensborde. Netop sildebensbordet er kendt for det eksklusive udtryk, som sildebensmønstret tilfører indretningen. Bordene laves i massivt egetræ, hvorfor de ligeledes er både slidstærke og bestandige overfor hverdagens til tider hårdføre brug.

Vi har både lyse og mørke sildebensborde, hvorfor der er noget for enhver smag. Når du vælger dit bord fra Hipstory, så er det altså op til dig og din eksisterende indretning, at vælge det helt rette sildebensbord. I modsætning til laminat og linoleum, så stjæler sildebensbordet en smule mere af rummets opmærksomhed. Som et centralt element i indretningen kan sildebensbordet derfor være et godt alternativ, til det mere traditionelle plankebord, eller lamiant og linoleumsbordene.

Ligesom med alle vores andre borde, så laver vi vores sildebensborde i hånden. Det sker på vores eget værksted, hvorfor vi også godt tør sige, at alle vores borde leveres i høj kvalitet. Vi har mange års erfaring med snedkeri, hvorfor vi også kan levere et håndlavet spisebord i lækkert design, til netop dit hjem.

Tid til valg af dit nye spisebord

Vi håber naturligvis, at ovenstående kan hjælpe dig med dit valg af spisebord. Har du stadig spørgsmål til valget af dit nye spisebord, eller har du unikke ønsker? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på info@hipstory.dk eller telefon: 20 92 52 52

Har du styr på valget, så husk også gerne på omgivelserne. Pladsen omkring dit nye spisebord er vigtig, for at de spisende får den bedste oplevelse. Ligeledes kan placering af spisebordslampen i rigtig højde, eller tæppets størrelse under bordet være vigtigere end du lige tror. Det er i hvert fald irriterende, hvis ikke der er styr på det. Vil du vide mere, så kan du læse vores blogindlæg om indretning af spiseplads.

Gå tilbage til toppen