Fynsk håndværk
Personlig levering
20 92 52 52

Plankeborde til forskellige rum

Velkommen til den moderne tid. En tid hvor de smukke plankeborde er flyttet ind i mange danske hjem, både i små og store familier, i lejligheder og i parcelhuse. Ja, faktisk er de håndlavede plankeborde så trendy at, de ikke kun tilhører en bestemt målgruppe, men faktisk er noget som langt største delen, af os syntes er utrolig pænt og unikt. Vi er vilde med håndlavede plankeborde, som giver vores hjem en rå og en rustik stil. Nutidens plankeborde er tidløse, hvilket også gør at vi forelsker os i disse smukke naturborde.

I takt med at interessen for de moderne plankeborde kun er blevet større og større indenfor de sidste par år, er der også muligt at, finde et kæmpe udvalg af forskellige designet plankeborde. Du kan finde plankeborde i forskellige farver, størrelser, priser og til forskellige formål masser af steder i dag, for når efterspørgslen er stor, så er udbuddet også stort. Er du på udkig efter det rigtigeplankebord til dit hjem? Så er det helt forståeligt at, du nok har tænkt tanken ”skal det være et spisebord eller et sofabord, eller begge dele?” Vi tager dig med igennem en lille guide, hvor vi svarer på nogle af de spørgsmål, som du måske sidder med hvis du gerne vil finde det rigtige plankebord til lige præcis dit hjem.

Skal dit spisebord være et plankebord?

Når du ønsker at dit kommende spisebord skal være et plankebord, så deler du smag med en lang række andre dansker. Hvis du kiggede ind ad vinduerne i forskellige hjem som alle har et plankebord, så vil du opdage at, de fleste hjem vil have et plankebord som spisebord, og det er der flere grunde til!

Spisebordet er et sted hvor vi sidder rigtig meget, det er ikke bare et sted hvor vi spiser. Spisebordet er også et sted hvor vi samles, hvor vi arbejder, hvor børnene tegner, hvor vi drikker kaffe, og meget mere. Vi vil gerne have et spisebord som er pænt og som samtidig er solidt. Vælg derfor et plankebord som er robust, og som kan holde til alle hverdagens ting og formål. De fleste fortrækker at, vælge et plankespisebord med en tyk overflade, da det giver de bedste forudsætninger for en god holdbarhed. Hos Hipstory forhandler vi udelukkende plankespiseborde med tykke overflader.

 Vi har skrevet et indlæg om indretningen af den perfekte spiseplads. Her giver vi tips til bordets placering, størrelse, lampehøjde med videre.

Plankebord som sofabord

Som vi nævnte tidligere, så er det stadig mest populært at, have et plankebord som spisebord. Men indenfor de sidste to år ser vi også flere og flere, som vælger at have et sofabord i træ.Fordelen ved at have et sofabord i træ er bestemt at, det ligesom plankespiseborde kan holde til meget. Det gør ikke så meget at der kommer en lille rids i dit plankebord, da det ikke er nær så synligt som andre borde. Derfor er plankebordet også perfekt som sofabord! Her kan du nemlig roligt stille din slikskål og dine pynteting.

Giv kontoret et frisk pust med et plankebord

En helt tredje måde som du kan inddrage et plankebord i din indretning på, er ved at anskaffe dig et skrivebord i træ. Vi er så vilde med skriveborde i træ, da det bryder den normale kedelige kontor- stil sådan et arbejdsrum kan have. Plankeborde er perfekte at arbejde ved, og derfor passer det perfekt til skrivebord. Selve indretningen bliver også meget mere indbydende med et skrivebord i træ, og vi er sikker på at dit kontor kommer til at elske det! Se vores udvalg af skriveborde.

Plankeborde du kan have i lang tid

Uanset om du ønsker et plankebord til din stue, spisestue eller til dit kontor, så er et plankebord noget som du kan have i rigtig lang tid. Hvis plankebordet er lavet med omtanke, godt håndværk, og er godt behandlet, så kan du have dit plankebord i mange år! Hos Hipstory får du altid håndlavede plankeborde, som er lavet på et af vores egne værksteder i Danmark. Vi er specialister i plankeborde, og det ligger vi ikke skjul på. Alle vores plankeborde bliver lavet omhyggeligt og med perfektion ned til mindste detaljer når det kommer til både udseende, materialer og kvaliteten.

Gå tilbage til toppen