Inspiration til en nordisk og rustik stil

Hvad tænker du på når du hører ordet ”nordisk og rustik stil?” Vi vil rigtig gerne bruge dette indlæg,til forhåbentlig at, inspirere dig til en flot rustik og nordisk stil i dit hjem.

Nordisk stil er virkelig blevet moderne i de danske hjem, og samtidig har mange af de nordiske hjem fået et spil af en rå og rustik stil. Vi er VILDE med det! Både fordi at denne stil er tidløs og rummer enorm meget personlighed. Men hvad er en nordisk stil? Og hvad er en rustik stil? Det vil vi rigtig gerne vise og fortælle dig. Og hvem ved, måske ender du med at, blive lige så knus forelsket i denne stil som os.

Hvad er en nordisk og rustik stil?

Når det kommer til en nordisk indretning, handler det om at vi her i norden, er meget kendt for vores naturlige og lyse stil. Mange os fortrækker at, have et forholdsvis lyst hjem. Faktisk viser nogle statistiker at, 82% af dansker over 21 år fortrækker lyse hjem. Med lyse hjem mener vi ikke at, alle dine møbler og vægge er hvide. Et lyst hjem er også et sammenspil af andre nuancer og farver. Men hvor man i England f.eks. fortrækker meget mørke møbler, mørke vægge, og mørkt boligtilbehør. Så vil vi her i Danmark gerne have et lyst og rummeligt hjem, og det er blandt andet hvad den nordiske stil står for.

En nordisk indretning består også af, naturmaterialer og afdæmpet farver. De hvide nuancer i vores hjem afspejler bestemt også den nordiske stil, men vi er bestemt heller ikke bange for farver. Vi tilføjer nemlig rigtig tit boligtilbehør i forskellige farvenuancer, alt efter hvilken farve vi godt kan lide. Natur og træ er vi helt vilde med! Det betyder også at, når vi går efter en nordisk stil, så vælger vi gerne møbler i træ, hvor plankeborde særligt er et kæmpe hit!

Den rustikke stil er en form for indretning som bestemt ikke er ny, men det er først inden for de sidste par år at, den rustikke stil virkelig er kommet på mode. En rustik stil består blandt andet af rånatur i hjemmet, maskuline møbler, men med noget feminint boligtilbehør til. Rustik indretning indeholder også en masse personlighed og varme, hvor man altid føler sig velkommen og hjemme. Den rustikke stil skiller sig lidt ud fra den ellers hvide minimalistiske stil. Og det er lige præcis her at, en rustik indretning kan være med til at bryde de hvide vægge og ellers hvide møbler.

Tips til hvordan du kombinerer nordisk stil med rustik

Plankebord! Tip nummer 1, er helt klart et spisebord i træ. Som du kan se, så passer det smukke plankebord så godt ind i indretningen til de hvide vægge. Vi har et stort udvalg af forskellige plankeborde, som du kan se lige her. Plankeborde er helt klart et must-have til din indretning når du går efter en nordisk og rustik indretning.

Vi har plankeborde i forskellige størrelser og farver. Men vidste du at du hos os, selv kan designe dit plankebord?

Spisebordsstole: Match dit fine plankebord med klassiske spisebordsstole. Du kan enten vælge dine spisebordsstole i sort, hvid eller grå. Både den sorte, hvide og grå farver passer fantastisk ind i en nordisk indretning, og især de sorte stole gør hele indretningen lidt mere rustik. Hvis du ønsker en lidt mere lys stil til dine møbler, og du måske syntes at, det bliver for mørkt med sorte stole til dit plankebord, så kan du heldigvis vælge dine spisebordsstole i hvid.

Uanset om du er mest til sorte, hvide eller grå spisebordsstole, så finder du ved os alle tre farverunder vores kategori spisebordsstole

 

Gør dit hjem personlig: Husk pynt til dine vægge

Du må aldrig glemme at, gøre dit hjem personligt. Når man kommer ind i dit hjem, så skal man kunne mærke at her bor du. Noget af det som er med til at forme vores hjem mest, og noget som er med til at skabe personlighed i vores hjem er vægpynt og boligtilbehør. Vægpynt kommer i mange former, designs og ideer. Hos hipstory har vi både flotte hylder og plakater, som du kan pynte dine vægge med.

En vinhylde i træ går altid godt i spil med den rustikke stil og indretning, på samme tid med at, det matcher dit plankebord. Vil du have noget på dine vægge, og er du måske fanget af flotte plakater? Hvide tomme vægge kan godt ret hurtigt blive kedeligt, og derfor vil billeder og plakater bryde den tomhed fra dine vægge. Hvad enten du er til plakater i farver, eller du er til plakater i sort og hvid, så har vi sørget for at lave plakater som passer perfekt ind i den nordiske og rustikke indretning.

Indret din hjem efter hvad fanger din smag

Vi har skrevet om nordisk og rustik stil, og måske er det noget som du er blevet varm på efter dette indlæg? Eller måske er dit hjem allerede i nordisk og rustik stil siden at, du er her på vores side?

Heldigvis har du muligheden for at, indrette dit hjem lige præcis som du gerne vil. Vi håber at vi har ramt den stil her hos Hipstory, som du godt kan lide. Hvis du endnu ikke er helt afklaret med, hvordan dine møbler skal se ud, så kan du heldigvis her på vores hjemmeside finde masser af inspiration via vores mange forskellige produkter.