Fynsk håndværk
Personlig levering
20 92 52 52

Håndlavede sofaborde i højeste kvalitet – find det perfekte sofabord til dit hjem

Her hos Hipstory kan du gå på opdagelse i vores brede udvalg af håndlavede sofaborde, der passer perfekt til den nordiske, minimalistiske indretning. Det, som kendetegner alle vores sofaborde, er, at der udelukkende er brugt højkvalitets træ fra bæredygtig skovdrift. Træet, vi bruger til at skabe sofabordene, stammer først og fremmest fra de store svenske skove, og derfor skal træet ikke transporteres langvejs fra for at komme frem til vores værksted på Fyn.

Ligesom det er tilfældet med vores forskellige spiseborde – herunder vores plankeborde, laminatborde, slildebensborde samt egetræsborde – laver vi alle sofabordene i hånden på eget værksted. Det lyder måske dyrt med et håndlavet sofabord, men vi har prisfastsat sofabordene til nogle meget attraktive priser, som ikke springer dit budget. I alle faserne af arbejdet er vi naturligvis ekstremt omhyggelige med træet, og vi afleverer selvfølgelig ikke bordene, hvis ikke vi selv er 100 procent tilfredse med det endelige resultat.

Men hvilket slags sofabord fra Hipstory passer så bedst til din stue og indretning? Det vil vi prøve at hjælpe dig med i dette blogindlæg.

 

Planke sofabord – en tidløs klassiker

Du kan ikke sige Hipstory og sofaborde uden også at sige planke sofaborde. Alle vores plankeborde – inklusiv vores planke sofaborde – er blandt vores “flagskibsmodeller”, fordi de var blandt de første borde, vi producerede, da vi startede virksomheden op i 2015.

Hvis du f.eks. oplever, at dit nuværende sofabord er en smule slidt, eller du måske skal ud og købe dit allerførste sofabord, så er planke sofabordene et meget populært valg. For med et planke sofabord får du et solidt, naturligt bord i højeste kvalitet – og så ser det bare fremragende ud at have stående i stuen.

sofa plankeborde

Noget af det, som gør vores planke sofaborde unikke, er, at ingen af bordene er 100 procent identiske – herunder også hvis der er tale om borde med de præcis samme mål. Vores sofaborde er lavet med planker fra fyrretræ, og da træ er et levende materiale, varierer farve og åretegninger fra fyrretræ til fyrretræ. Så hvis du ønsker et sofabord, som har et mere råt, naturligt look, så er et af vores planke sofaborde det oplagte valg.

 

Slidstærkt sofabord i laminat

Her i Hipstory har vi gennem tiden eksperimenterede med flere forskellige træsorter og materialer til vores borde og bordplader. Og vores laminat sofaborde har nærmest fra dag 1 af været én af favoritterne blandt vores kunder. Det skyldes bl.a., at du får et sofabord, hvor bordpladen er lavet i såkaldt FENIX laminat med nanoteknologi. Det betyder, at du får et utroligt slidstærkt sofabord, som virkelig kan tåle at blive brugt i hverdagen. Nanoteknologien gør, at bordpladen både er antibakteriel og mere modstandsdygtig overfor mærker og ridser.

Har du børn, som måske ofte spiser mad på sofabordet, imens de ser iPad eller lignende, så kan du med fordel kigge i retning af ét af vores laminat sofaborde. Vores sofaborde i laminat har nemlig længe været et yderst populært valg blandt børnefamilier, som ønsker et robust sofabord, der tåler at blive brugt i dagligdagen. Derudover passer vores laminat sofaborde også perfekt til dig, der bare ønsker et minimalistisk sofabord med en ensartet overflade.

Sofaborde med sildeben – få et herskabeligt look

Ønsker du et eksklusivt sofabord, som skiller sig ud, kan du med fordel kigge i retning af vores sofaborde med sildeben. De karakteristiske sildebensmønstre, som er blevet brugt i herskabelige patriciervillaer og lejligheder gennem generationer, skaber et helt naturligt blikfang – og det ser bare utroligt flot ud at have sildebensmønstre på bordplader. Du kan både vælge mellem lyse og mørke sofaborde med sildeben – begge i egetræ.

Når du skal vælge dit nye sofabord, skal du selvfølgelig også være opmærksom på dine omkringliggende møbler, så helhedsindtrykket i din stue bliver, som du gerne vil have det.

Er du stadig i tvivl om, hvilket slags sofabord du skal vælge, kan du sende en mail til info@hipstory.dk eller give os et kald på telefon: 20 92 52 52. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gå tilbage til toppen